Laatste nieuws

Wil u een reactie sturen naar de groep in Roemenië. Dat kan via djp-hardenberg@live.nl

lees meer >>

Downloads

Het promotiefilmpje van het project in Litouwen van 2009
Op Vrijdag 6 OKt van 18-21u en zaterdag 7 Okt van 10-12u wordt weer de kleding en boekenbeurs gehouden in de schakel , Hardenberg

PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 19 maart 2014 10:58

Woensdag 16 April bezoek uit Geges
 
Onlangs kreeg de stuurgroep van het DJP weer een bericht uit Geges, dat ze binnenkort een bezoek brengen aan de Nederlands gereformeerde kerk in Assen. Ook zij ondersteunen de gemeenschap in Geges 
Er zit nog  voortgang in het werken aan het  gebouw in het dorp .


De schoorsteen rookt en de grootte zaal is feestelijk  in gebruik genomen  zie de foto's.
Zo ziet u dat een duwtje in de rug  , de paar druppels die we met z'n  allen aan de mensen daar gegeven hebben al een klein stroompje is geworden.
We hopen dat onder de leiding van Atilla zijn gezin en de bevolking van Geges het stroompje  uitgroeit tot een rustig stromend  beekje .
Voor die het leuk zou vinden, de mensen van Geges nog eens te ontmoeten wil de stuurgroep een ieder in de gelegenheid stellen dit te doen.
Op 16-04 komen ze naar Hardenberg en worden u uitnodigt om+/-20-30 in de Esch  (bij de Hessen weg Kerk in Heemse ) voor een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje .
Wie er deel uit maken van de groep is nog niet bekend maar we  proberen zoveel mogelijk mensen van uit Assen naar hier te krijgen.
Veder treed het koor van Geges 20-04-14 ( Pasen) op in de Gereformeerde Kerk van Assen .
Er gaan al een aantal mensen naar dit optreden, Neem even contact op Henk heidotting 0524-562416 voor meer informatie hierover.. 
 

Met vriendelijke groeten


Stuurgroep DJP

 
 

DJP reis 2015

Dag 1 & 2-2
Dag 12,13 & 14...
Dag 5tm9-3
Dag 10 & 11-1

Copyright Diaconaal Jongeren Project 2010.