Laatste nieuws

Wil u een reactie sturen naar de groep in Roemenië. Dat kan via djp-hardenberg@live.nl

lees meer >>

Downloads

Het promotiefilmpje van het project in Litouwen van 2009
Op Vrijdag 6 OKt van 18-21u en zaterdag 7 Okt van 10-12u wordt weer de kleding en boekenbeurs gehouden in de schakel , Hardenberg

Afdrukken E-mailadres
zaterdag 07 maart 2015 23:21

ACTIE, ACTIE BIJ HET DJP !!!!

Bij ons geen weggeef prijzen of alles voor de helft van de prijs. Wij hebben zelf geld nodig. Veel geld. Om het DJP project van 2015 mogelijk te maken zijn we €25.000,- nodig. Dit geld proberen we dus bij elkaar te krijgen door het opzetten van verschillende acties.

Het doel:

In de zomer van 2015 gaat een groep van 10 jongeren + begeleiding in Roemenië een woonhuis , dat door het DJP is aangekocht , opknappen. Hier zal een woning voor een kansarm gezin en een ruimte voor een fruitpers worden gerealiseerd. Meer hierover onder het kopje Projecten.

De acties:

  • Koek en Taart actie: Voor een bedrag van €10 of €5 kunt u op bestelling een heerlijke zelfgebakken Appeltaart of cake bij het DJP bestellen. Deze wordt dan ook nog bij u thuis bezorgd.
  • Flessen / statiegeld actie: Bij alle kerken van de PKN gemeente van Hardenberg , Heemse en Radewijk zijn containers of zakken geplaatst waarin u uw lege statiegeldflessen kunt deponeren. Wij leveren deze flessen dan in bij de desbetreffend winkel.
  • Klusactie (Heitje voor een karweitje): Heeft u een klus, waar u zelf niet de tijd , kennis of het gereedschap voor heeft, dan kunt u het DJP inschakelen om dit voor u uit te voeren. Denk hierbij aan het opruimen van de garage, onderhoud van de tuin. Enz. Neem via onderstaand telefoonnummer contact met ons op over de mogelijkheden en prijzen.
  • Duitse Boterkoek actie: Voor €4 kunt u een heerlijke gevulde Originele Duitse boterkoek. Deze worden dan op 31 Maart of 1 April bij u bezorgd. Ook prima in te vriezen.

Meer informatie over deze en andere acties van het DJP vind u onder het kopje acties. Bestellingen kunt u doormailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   of tel: 06 - 55 85 46 84(Klusactie)

 

Copyright Diaconaal Jongeren Project 2010.